Logistica

Parteneriatul nostru vă avantajează prin cei 20 de ani de experiență în organizarea transportului național și internațional de mărfuri.

Avantajele noastre

Experiența și cunoștințele noastre, rețeaua internațională de parteneri garantează calitatea îndeplinirii diferitor misiuni.

Politica flexibilă de prețuri, orientarea spre colaborarea pe termen lung și reciproc avantajoasă, profesionalismul propriilor angajați și abordările individuale în cazul fiecărui client – sunt principiile de bază în activitatea companiei noastre.

Polivalența

Experiența noastră în afaceri ne-a permis să dispunem de avantajul unei vaste rețele de transportatori naționali și internaționali, care reușesc soluțiile optimale la transportarea auto de mărfuri în hotarele Europei și a țărilor CSI.

Vorbim despre camioanele moderne, de mare tonaj, ce sunt predestinate pentru transportarea tuturor tipurilor de încărcături, inclusiv a celor periculoase și supradimensionate.

Succesele și cunoștințele noastre în business, responsabilitatea pentru orice contract semnat și calitatea serviciilor prestate ne-au permis să dinamizăm activitatea noastră în sensul diversificării rețelei de transporturi auto de mărfuri absolut în toate țările Europei și CSI.

Procesul de uscare-deshidratare a prunelor

Procesul de uscare a prunelor reprezintă una din cele mai străvechi tehnologii de conservare şi păstrare a alimentelor.

Prelucrarea şi ambalarea

Compania noastră optează pentru o modalitate simplă şi utilă de ambalare a prunelor uscate cu păstrarea gustului inedit şi a tuturor substanţelor nutritive.

Contactați-ne

De asemenea puteți utiliza forma de contact (toate câmpurile sunt necesare de a fi completate):

12 + 11 =

Produs elaborat cu susținerea Proiectului "Ameliorarea Competitivității" (PAC II)

Vizitați-ne

MD-6401, r-n Nisporeni,

or. Nisporeni,

str. Industrială

Suntem deschiși

Lu-Vi: 
8:00–17:00

Sâ: 8:00–15:00